vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Judokanii de la CSM Arad au venit cu 6 medalii

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 8:12 AM | Sport

  0

  Etapa finală a Campionatului Naţional U – 16, la judo, a avut loc în perioada 12-15.11.2020, la Poiana Braşov, unde au fost înscrişi un număr de 140 de sportivi. Sportivii judoka de la CSM Arad s-au întors acasă cu 6 medalii, dintre care: una de aur, una de argint, şi patru de bronz.

  Astfel că, la această competiţie, s-au evidenţiat următorii judoka: Medalia de aur a fost obţinută de judoka Tudorache Daria Elena la categoria +70Kg, medalia de argint a fost obţinută de Voica Andrada la categoria -57Kg (ambele antrenate de Loghin Lazăr.

  Medaliile de bronz fiind obţinute de: Mercea Cristiana la categoria -44Kg (antrenor Loghin Lazăr), Duma Carla la categoria -57Kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş), Stanciu Ruth la categoria -63Kg (antrenor Dorin Drâmbe), Chiţurlea Vlad la categoria +81Kg (antrenor Loghin Lazăr).

  De remarcat este faptul că, binecunoscutul antrenor arădean de judoka, domnul Loghin Lazăr, a obţinut 4 medalii cu sportivii mai sus menţionaţi.

  Au pierdut lupta pentru medalia de bronz judoka Roşca Robet la categoria – 42kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş) şi Greculeac Andrea la categoria +70Kg (antrenor Dorin Drâmbe). Subliniem faptul că, în lotul Romaniei, mai sunt judokanii de la CSM Arad – Tudorache Daria, Mercea Cristina (antrenori Loghin Lazăr, Lar Ionel şi Gabriela Botaş), precum şi Duma Carla.

  La judoka masculin, în lotul Romaniei, de la CSM Arad, face parte Pop Flavius, antrenor Loghin Lazăr.

  Urmează, în această săptămână, un ultim Campionat Naţional destinat Veteranilor. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.