Update Județul Arad, sub semnul codului portocaliu de averse torențiale!

  de - | 4 iunie 2019, 1:19 PM | Știri Arad

  0

  Titlu principal: Din nou cod galben de ploaie pentru Arad!

  O nouă atenționare de nowcasting de la ANM anunță că municipiul Arad, dar și județul va fi afectat de ploi, fulgere și vânt.

  Valabil de la : 04-06-2019 ora 13:05 până la: 04-06-2019 ora 14:00

  În zona: Județul Arad: Arad, Pecica, Lipova, Vladimirescu, Vinga, Zăbrani, Ghioroc, Șagu, Fântânele, Livada, Felnac, Covăsinț, Păuliș, Zădăreni, Frumușeni;

  Se vor semnala : averse care vor cumula 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului
  Fenomene asociate : posiibl grindină de dimensiuni mici

  UPDATE: Pentru județul Arad, s-a emis un cod, de această dată portocaliu, de vreme rea

  Valabil de la: 04-06-2019 ora 14:20 până la: 04-06-2019 ora 15:20

  În zona: Județul Arad: Apateu, Beliu, Craiva, Cermei, Archiș, Dezna, Hășmaș, Moneasa, Ignești; Hălmagiu, Săvârșin, Vărădia de Mureș, Birchiș, Petriș, Hălmăgel, Pleșcuța, Brazii, Bata

  Se vor semnala : averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie.
  Fenomene asociate : grindină de mici dimensiuni, posibil medii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.