Județul Arad, sub cod portocaliu de vijelie și grindină, dar și de disconfort termic

  de Special Arad | 1 august 2021, 6:46 PM | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Meteorologie a emis două coduri portocalii valabile pentru județul Arad. Dintre acestea, unul se referă la vijelii puternice, grindină, averse torențiale, iar altul de disconfort termic deosebit de
  accentuat.

  Codul portocaliu de disconfort termic se referă atât pentru județul nostru cât și pentru cele aflate în Muntenia, Oltenia, Banat, Crișana, sudul Moldovei și sud-vestul Transilvaniei.

  Vijeliile puternice, grindină și averse torențiale sunt preconizate să se manifeste în Crișana, Maramureș, local în Banat, Transilvania și nordul Moldovei.

  Vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80-100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. Local vor fi averse torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 l/mp. Atenționarea este valabilă pentru 1 și 2 august.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.