Județul Arad, sub cod galben de ceață. Circulația este îngreunată pe mai multe drumuri

  de Special Arad | 5 decembrie 2019, 11:52 AM | Știri Arad

  0

  Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă valabile în șapte judeţe din Transilvania, Banat, Oltenia și Crișana, dintre care și județul nostru este vizat. Infotrafic anunță circulație îngreunată pe mai multe drumuri.

  În județul Arad, codul se aplică pentru municipiul Arad și localitățile Pecica, Chișineu-Criș, Nădlac, Curtici, Macea, Secusigiu, Zimandu Nou, Șimand, Semlac, Sintea Mare, Mișca, Livada, Felnac, Zărand, Șeitin, Iratoșu, Șofronea, Grăniceri, Socodor, Zădăreni, Peregu Mare, Pilu, Dorobanți, Zerind.

  Inspectoratul General al Poliţiei Române atenționează șoferii că pe mai multe drumuri rutiere importante din județele Arad, Gorj, Olt și Suceava circulația rutieră se desfășoară îngreunat, din cauza ceții. Șoferii sunt sfătuiți să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să nu facă manevre periculoase în trafic și să utilizeze sistemul de iluminare al vehiculului în mod corespunzător.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.