Județul Arad s-a mutat în centru și Imperio merge mai nou și pe apă!

  de Raluca Medeleanu | 5 iulie 2017, 10:08 AM | Pamflet

  2

  În această dimineață însorită, în timp ce ne beam cafeaua, ne-a fost dat să ne „cadă” sub priviri un afiș pentru evenimentul care va fi organizat sâmbătă, 8 iulie: Ziua Turismului Arădean. Toate bune și frumoase, doar că privind mai cu atenție afișul, am înclinat să credem cu siguranță că trebuie să fie vorba de o farsă evidentă pe care a făcut-o internautul care distribuise postarea.

  O imensă apă trece prin fața Primăriei Arad și pe acea apă trece cu viteza vântului… un IMPERIO. „Hahahaha! Ce glumă bună! Imperio, pe apă!”, ne-am spus îndată. Vorba unui amic, „de aceea e așa de scump”.  Eram așadar siguri de evidenta farsă, confirmată și de faptul că pe afiș „turismul arădean” (despre care Iustin Cionca a spus la conferința de presă a Camerei de Comerț că e dedicat întregului județ) este ilustrat doar prin clădiri din centrul municipiului (plus Mănăstirea de la Radna, pozată înainte de renovare, cu un turn în paragină!).

  Nu mică ne-a fost mirarea când am făcut „săpături” și am aflat că nu este vorba de nicio farsă și că, într-adevăr, acesta este un afiș oficial. Până și doamna Geani Pistru l-a luat de bună și a invitat arădenii la o plimbare cu Imperio peste Mureș, la evenimentul de sâmbătă

  19265210_1457747247579292_213516336_n

  Ei bine, acum știm cu toții cum percep unii conducători ai acestui oraș turismul arădean. Ce contează că la eveniment sunt așteptați 30 de expozanți din întregul județ? Ce contează că județul înseamnă și ruine de cetăți și Lunca Mureșului și podgorii cu viță de vie și mănăstiri de patrimoniu… Nu, frate! Turistul când vine în județ tre’ să știe că la Arad avem Bulevardul Revoluției, avem tramvaie (băi, nu multe orașe au!) și o Mănăstire la Radna care nu e ea așa de importantă, că încă nici renovată nu e, deci lăsa-ți-o baltă și haideți la oraș că vă duce Imperio la ștrand!

  Gluma ca glumă, dar refuzăm să credem că asta e tot ce poate oferi județul! Iar ca să vă convingeți și dumneavoastră, vă invităm să aflați direct de la expozanți, sâmbătă, începând cu ora 10 dimineața, la Ștrandul Neptun.

  (sursă foto: Dascăl Silviu)

  imperio pe apa

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.