miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trimisă în judecată după ce a cerut 5.000 de euro pentru eliberarea din arest a patronului sălii de evenimente „Helen”

  de Ioana Costaș | 22 mai 2024, 9:24 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

  Femeia care a pretins, în urmă cu o lună de zile, 5.000 de euro soției patronului sălii de evenimente „Helen” pentru eliberarea acestuia din arest preventiv, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Potrivit reprezentanților instituției, femeia în vârstă de 32 de ani – care se află în arest la domiciliu – va fi judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

  La data de 23.04.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean – Serviciul de Investigații Criminale, Secția 2 Poliție Rurală Arad , Poliția orașului Nădlac, Direcţia Operaţiuni Speciale Timiş şi Direcţia Operaţiuni Speciale Oradea au prins în flagrant, pe raza municipiului Arad, o inculpată în vârstă de 32 de ani în timp ce pretindea suma de 5.000 de euro de la martora C.E., pentru a interveni pe lângă magistrați, în vederea eliberării din arest preventiv a soțului martorei.

  În fapt, la data de 31.03.2024 , precum şi la 22.04.2024, inculpata S.A.E. a solicitat suma de 5.000 euro de la numita C.E. cu promisiunea că va interveni pe lângă un magistrat în scopul de a obţine eliberarea din arest preventiv a soţului numitei C.E. ori înlocuirea măsurii preventive cu o altă măsură preventivă mai blândă – acesta fiind inculpat într-un dosar al DIICOT – BT Arad – prin crearea falsei aparenţe că acesta ar avea influenţă asupra unui magistrat; primind avansul de 2.500 de euro din această sumă la data de 23.04.2024 – moment în care a fost surprinsă în flagrant de către organele de urmărire penală).

  Facem precizarea că trimiterea în judecată nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

  Patronul sălii de evenimente, Bogdan Crainic, a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii martie, în urma mai multor percheziții efectuate de DIICOT Arad, într-un dosar penal pentru trafic internațional de droguri de risc, instigare la trafic internațional de droguri de risc și complicitate la trafic internațional de droguri de risc. Din 24 aprilie, Crainic se află în arest la domiciliu.

  Citește și: Patronul sălii de evenimente „Helen”, în arest la domiciliu la o zi după ce soției sale i s-au pretins 5.000 de euro pentru ca acesta să fie eliberat din arestul IPJ Hunedoara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.