sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Joia Neagră în Israel! Zeci de oameni au fost uciși și mai mulți răniți după ce o secțiune dintr-un stadion s-a prăbușit

  de - | 30 aprilie 2021, 9:58 AM | Internaţional

  0

  Aproximativ 44 de persoane se află în stare critică din cei peste 100 de răniţi, notează Jerusalem Post. Şase elicoptere au ajutat la evacuarea răniţilor, iar un spital de campanie a fost montat la faţa locului.   Organizatorii au estimat prezenţa a 100,000 de oameni joi noapte, alţii urmând să sosească la Muntele Meron vineri. Aceştia se strâng pentru comemorarea rabinului Shimon Bar Yochai, un înţelept evreu care a trăit în al doilea secol al erei noastre.   Este cel mai mare eveniment organizat în Israel de la începutul pandemiei. După ce anul trecut festivităţile nu au avut loc, campania rapidă de vaccinare din Israel a permis ridicarea restricţiilor în ultimele luni.   Primele informaţii indică faptul că incidentele ar fi început în urma prăbuşirii unei secţiuni a unui stadion unde aveau loc festivităţi. Oficiali israelieni au declarat că majoritatea victimelor au fost asfixiate ori călcate în picioare în cadrul unei busculade.   Premierul Netanyahu a descris incidentele drept „un dezastru”. „Ne rugăm pentru sănătatea celor răniţi”, a scris acesta pe Twitter.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.