Joi, o nouă ediție a Conferințelor BookLand Evolution. Vezi cine vor fi speakerii

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 12:57 PM | Cultură

  0

  Joi, 6 iunie, Conferințele BookLand Evolution – ediția a VI-a revin la Arad, între orele 10-14, la Universitatea „Aurel Vlaicu”, în Sala de conferinte (Bulevardul Revolutiei 77, parter).

  Sute de tineri sunt asteptați mâine, în sala de conferințe (sala 13) a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, pentru a-i asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați, veniți să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanța dezvoltării personale prin studiu și practică.

  Speakerii sunt: Dalibor Vasiljevic – fondator Rainfall, Codruța Belean – director Kiss FM & Magic FM Arad, Zsolt Török – alpinist profesionist, ghid montan, Eli Lăslean – designer și antreprenor, Giorgia Harasim – PR & marketing și freelancer, Mihaela Popa – organizator de evenimente, impresar artistic și sportiv, formator de opinii, Lăcrimioara Szlanko – actor, Cristi Octav Jurcoane – antreprenor social.

  Și pentru ca anul acesta, programul Conferintelor include un moment artistic. Sunt invitați să încânte audiența Raul Nica (chitară și voce) și Oana Sabău (voce), tineri de la Școala Populară de Arte din Arad, îndrumați de profesorii coordonatori Cornel Moldovan, respectiv Claudia Ștesco și de către directorul Vasile Rus.

  Intrarea va fi liberă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.