joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Jihad al Primăriei împotriva copacilor din Arad?!

  de Dan Lazăr | 9 iunie 2023, 7:45 AM | Știri Arad | Strada

  7

  Nu trece zi de la Bunul Dumnezeu în care angajați ai unei companii din subordinea Primăriei Arad să nu taie ori toaletizeze în mod barbar copaci care nu par a prezenta vreo problemă de sănătate. Un ultim exemplu a venit vineri, pe Spaliul Praporgescu, între blocurile 17 și 18,…

  Primăria justifică tăierea arborelui prin motivul că ar afecta structura blocului… același motiv pe care l-a oferit și în legătură cu tăierea celor trei tei de pe strada Ioan Suciu, despre care spuneau că ar fi afectat structura unei case.

  pom praporrgescu2

  Citește și: Trei tei sănătoși și-au găsit sfârșitul pe strada Ioan Suciu. Cum motivează Primăria Arad decizia

  Citește și: La moartea unui stejar. Primăria Arad, cu drujba în legi și în Parcul Eminescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine ca nu ne mai trebuie umbra,numa sa ne arda soarele,atunci.ne miram ca murim de cald.Cineva ar trebui a opreasca nebunia lu Bibi,ca sunt dpar minciuni motivele lui,si la noi pe strada au taiat 2 ciresi care pe langa fructele care sunt exagerat de scumpe ,aducea si racoare oferind si o umbra generoasa zonei.Acum am inteles ca or sa treaca la nuci,sa ii taie si pe aia,desi la aceia trebuie aviz.M-i se pare ca Protectia Mediului nu stie asta.Ar trebui sa se faca verificari pe strada Bârzava,laCasa parohiala bisericii Sf Mihail si Gavril.Numai banii ii au in vedere si preotii

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Intamplator am asistat la operatiunea de cosmetizare a copacilor in Timisoara care se facea in prezenta unui inginer horticultor. Nici un muncitor nu taia vreo creanga daca nu era indicata de inginerul respecitv. Nu am vazut nici o urma de horticultor la operatiunea similara din Arad unde niste muncitori cioparteau pe unde ii taia capul.
   Ceea ce vedem ca se intampla la noi in oras e un exemplu de incompetenta, barbaritate si prost gust. In primarie se pare lucrurile astea se promoveaza de sus in jos. De-a dreptul jenant.

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Trebuie sa comentez ca pe malul Muresului, mai exact pe promenada de pe dig, in centru orasului,sunt zeci de tuia uscate si nu numai tuia, care fac un tablou dezagreabil si cu toate ca am mai facut sesizari la primarie, continua sa existe.Oare pentru acestia nu exista interes pentru a fi eliminati din peisaj?

   +2 voturi
   +1
   -1
  4. Ce are de gând sa facă primăria??? cu imensul spatiu cu peste 100 de garaje insalubre și înghesuite din bca din curtea interioară de pe Aleea Călimănești din zona polivalentei parcă trăim în Mumbai India în zona asta cu 0 spațiu verde!!!!!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.