marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jenant! E femeie și a pierdut avionul din cauza unui… penis prea mare

  de Special Arad | 23 septembrie 2015, 3:00 PM | Internaţional

  0

  O transsexuală din SUA susţine că a fost profund umilită de agenţii de securitate ai Aeroportului din Orlando, după ce organul ei sexual a fost catalogat drept „o anomalie”.

  Shadi Petosky urma să călătorească din Orlando către Minneapolis. Totul a decurs normal, până când a fost nevoită, însă, să treacă prin scanner-ul corporal de la aeroport. Femeia a fost oprită de agenţii de securitate, care au considerat că penisul femeii este „o anomalie”, scrie realitatea.net.

  Deşi americanca le-a explicat că este transsexuală, aceştia au refuzat să o lase să îşi continue călătoria, scrie The Mirror.  Shadi a fost dusă într-o cameră separată, unde a fost chestionată timp de 40 de minute.

  În cele din urmă, aceasta a fost lăsată să plece, dar prea târziu, căci avionul ei decolase deja. „Sunt foarte jenată”, a mărturisit Shadi ulterior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.