sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  JBL Flip 6: o nouă boxă wireless certificată pentru rezistență la apă și praf

  de Special Arad | 22 decembrie 2021, 1:07 PM | IT

  0

  JBL a lansat recent o nouă boxă Bluetooth portabilă: JBL Flip 6. Este o boxă de dimensiuni și greutate mică potrivită pentru orice locație în care vrei să asculți muzică. Momentan difuzorul JBL Flip 6 este disponibil pentru un preț de 139 euro și în culoarea Midnight Black. Alte variante de culoare vor fi disponibile în magazine de la sfârșitul lunii decembrie și începutul anului viitor.

  JBL este un brand audio american care a împlinit în acest an 75 de ani. A fost fondat în 1946 din pasiunea pentru muzică a lui James B. Lansing, ale cărui inițiale din nume formează numele de scenă. JBL este deținută acum de Harman International, o filială a companiei sud-coreene Samsung Electronics.

  Conform WinFuture, noua cutie muzicală Bluetooth JBL Flip 6 este nouă ediție îmbunătățită a seriei JBL Flip. Difuzorul wireless are o certificare IP67 și, prin urmare, este protejat împotriva prafului și a scufundării temporare în apă. În acest fel poate fi folosită lângă o piscină sau nu sunt probleme dacă încasează mai mulți stropi de apă în cazul unei ploi.

  JBL Flip 6 are un nou sistem audio care constă din două radiatoare pasive. Un woofer în formă de circuit de curse și un alt tweeter sunt, de asemenea, la bord. Împreună, difuzoarele ar trebui să ofere un sunet și mai puternic decât în ​​modelul anterior. Cele două radiatoare pasive din JBL Flip 6 sunt optimizate pentru bass profund și reglate fin cu ajutorul unui algoritm avansat marca Harman. Noul sistem audio aduce un sunet puternic.

  Boxa portabilă JBL Flip 6 a fost proiectată pentru a oferi un sunet puternic și clar, și are frecvențe de la 63 Hz la 20 kHz. Potrivit companiei JBL, puterea totală este de 30 de wați. Cu ajutorul caracteristicii PartyBoost este posibil să conectați mai multe boxe împreună. Durata de viață a bateriei ar trebui să fie de până la douăsprezece ore. Dispozitivul este livrat în ambalaje pe bază de hârtie reciclabilă.

  Dimensiunile boxei JBL Flip 6 sunt de 178 x 68 x 72mm și cântărește 0,55kg. JBL Flip 6 va apărea într-un total de nouă versiuni de culoare. Pe lângă Midnight Black, vor exista și variantele de culoare Dusty Pink, Fiesta Red, Grey Stone, River Teal, Ocean Blue, Squad, Steel White și Forest Green. Momentan este disponibilă doar ediția neagră. Fiesta Red, Grey Stone și Ocean Blue vor fi disponibile în zilele următoare. Celelalte modele nu vor vedea lumina zilei decât la începutul lui 2022.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.