Mini-filmulețele de la „Tres Court”. Le-ai ratat? Iată-le!

  de [email protected] | 10 May 2014, 8:01 PM | Cultură | Film | Știri Arad

  1

  Ieri și astăzi s-a desfășurat cea de-a 16-a ediție la nivel mondial (a 8-a ediție în România) a Festivalului Internațional de foarte scurt metraj „Tres Court”. La Arad, în sala Concordia a Bibliotecii Județene. Ca și în anii trecuți, evenimentul a strâns zeci de arădeni, tineri și nu numai, nelăsând niciun loc liber în sală.

  Dacă ai ratat vreun filmuleț sau dacă n-ai reușit să ajungi deloc la „Tres Court”, Special Arad îți vine în ajutor. Iată, mai jos, o mică selecție dintre clipurile difuzate. Enjoy!

  Ziua a doua


  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.