sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii au confiscat țigări de contrabandă dintr-o mașină de pe Bulevardul Revoluției

  de Special Arad | 7 ianuarie 2019, 6:47 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Comunicat. Luni, 7 Ianuarie, în jurul orei 09:25, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat în parcarea dintre linile de tramvai de pe Bld. Revoluției din municipiul Arad, un bărbat cu vârsta de aproximativ 35 de ani, care descărca mai multe plase dintr-un autoturism și le introducea în portbagajul altui autoturism, iar la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect.

  Existând suspiciuni cu privire la persoana în cauză, în prezența acesteia, jandarmii au efectuat controlul autoturismelor, ocazie cu care au găsit un număr de 320 pachete cu țigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător.

  Bărbatul a declarat că țigările îi aparțin și urma să le introducă spre comercializare în P-ța Mihai Viteazul, din municipiul Arad și nu a crezut că va fi prins la așa distanță de piață.

  Țigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.