duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii arădeni s-au mobilizat și au donat sânge

  de Special Arad | 28 aprilie 2021, 8:05 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  De o lungă perioadă încoace, Aradul este în „pană” de sânge. Centrul de Transfuzie Sanguină apelează constant la bunătatea arădenilor care doresc să doneze, însă cu toate acestea pare că niciodată nu e suficient.

  Chiar de aceea, după ce o serie de arădeni s-au mobilizat, a venit și rândul jandarmilor care au luat atitudine și s-au prezentat la donal încă de la primele ore ale zilei.

  În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

  Jandarmii arădeni sunt partea comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Patriarhiei Române în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor pentru care viața depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge.

  Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, am fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad pentru a dona viață”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.