joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmeria invită arădenii de toate vârstele în parcul Mihai Eminescu, la Ziua Porților Deschise

  de Special Arad | 28 martie 2024, 12:24 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad/Facebook)

  Arădenii de toate vârstele sunt așteptați sâmbătă, 30 martie, între orele 10:00-14:00, la „Ziua Porților Deschise”, în parcul Mihai Eminescu, de Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an în ziua de 3 aprilie – este invitația lansată de Jandarmeria Arad.

  Aici, jandarmii își vor prezenta tehnica auto și mijloacele din dotarea inspectoratului folosite pe timpul executării misiunilor, precum și elemente de armament, care vor fi explicate pentru toți cei prezenți, iar cei interesați de oferta educațională a instituțiilor militare de învățământ vor avea la dispoziție specialiști de resurse umane care le pot oferi informațiile necesare celor care doresc să urmeze o carieră militară.

  Mai mult de atât, copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani pot participa la un concurs, la sfârșitul căruia primii trei clasați vor fi premiați cu diplome și trofee.

  Startul activității va fi marcat printr-un moment pregătit de luptătorii de la Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă.

  Citește și: Prețul unei prietenii la Arad: un telefon. Jandarmii arădeni, chemați la mall

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.