sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prețul unei prietenii la Arad: un telefon. Jandarmii arădeni, chemați la mall

  de Special Arad | 21 martie 2024, 9:53 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat Jandarmeria Arad. Ieri, 20 martie, în jurul orei 14.00, pe timpul executării misiunii de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, echipajul de jandarmerie a fost solicitat prin apel S.N.A.U 112, de către un tânăr în vârstă de 18 ani, care reclama faptul că i s-a sustras telefonul.

  Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în apropierea centrului Comercial de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Ajunși la fața locului, jandarmii i-au identificat pe cei doi. În urma verificărilor a rezultat că tinerii erau amici și la scurt timp după achiziționarea telefonului de la un magazin din zona Fortuna, prietenul apelantului i-a cerut acestuia telefonul pentru a se uita la el.

  Acesta l-a introdus în borseta personală și nu a mai dorit să i-l înapoieze, ignorând cererile repetate ale acestuia , motivându-i că în schimbul telefonului își recuperează o sumă de bani pe care proprietarul telefonului i-ar fi datorat-o. Ulterior tânărul a intrat în centrul comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, moment în care proprietarul telefonului, a împrumutat un telefon și a apelat S.N.A.U 112, pentru a solicita sprijinul echipajului de jandarmi.

  Pe numele tânărului au fost întocmite acte de sesizare pentru fapta prevăzută de art. 228 din C.P.. Actele de sesizare împreună cu telefonul vor fi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.