luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iustin Cionca: „I-am prezentat domnului Bolojan proiectele arădene de infrastructură”

  de - | 3 mai 2022, 5:00 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dl. Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost astăzi la Arad, la o întrevedere cu dl. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. Discuțiile s-au purtat pe marginea proiectelor de infrastructură a celor două județe.

  „Colegul meu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, ne-a vizitat astăzi pentru o discuție referitoare la evoluția proiectului drumului expres Arad-Oradea. Am revăzut punctele de acces pe drumul expres și impactul fiecăruia dintre ele asupra comunităților riverane. Am rediscutat și un alt proiect important, legătura dintre județele Arad și Bihor prin stațiunea Moneasa. Consiliul Județean Arad este blocat de Romsilva pentru porțiunea de drum în pădure, până la limita cu Bihorul, iar Consiliul Județean Bihor încă nu are o sursă de finanțare pentru cei 15 km de drum care să lege județul de Moneasa. Am vorbit cu dl. Ilie Bolojan să căutăm o soluție comună și să avem un punct de vedere comun, pentru că este un drum care poate revitaliza întreaga zonă.

  După ce în mandatul precedent ne-am concentrat pe modernizarea legăturilor rutiere cu județul Timiș, în acest mandat sunt prioritare legăturile cu Bihorul. I-am prezentat domnului președinte Bolojan proiectul strategic al județului Arad pe următorii ani, modernizarea unei legături cu Bihorul în nordul județului, prin Seleuș, Cermei, Mișca, Apateu, Berechiu, Șepreuș, Beliu, un proiect în valoare de 42 de milioane de euro și care vizează 74 km de drumuri județene”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.