Iulian Leonard nu stă jos și nu tace. Se prezintă!… Încă o dată

  de [email protected] | 26 iunie 2018, 6:51 PM | Cultură

  0

  (foto: Iulian Leonard)

  Arădeanul Iulian Leonard și-a lansat primul volum de poezii în toamna anului trecut, de mai multe ori la Arad și la Timișoara, respectiv o dată la Oradea și o dată la București. Tot de atâtea ori s-a și prezentat, că așa-i frumos. O va face din nou, căci a decis, totuși, să nu stea jos și să nu tacă, în perfectă antiteză cu titlul cărții pe care o va prezenta, de asemenea. De data aceasta la Bibliotecă, în sala Astra.

  Evenimentul literar din data de 29 iunie, ora 18, cu titlul „Iulian Leonard se prezintă”, face parte din cadrul seriei de întâlniri autor-public, organizate de Biblioteca Județeană „A. D. Xenopol” în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”. Va fi o discuţie liberă, cu intrare liberă, se va prezenta volumul „Stau jos și tac” (apărut la Editura Casa de Pariuri Literare) – pe care doritorii o vor putea cumpăra la fața locului – și cu ocazia asta vor fi citite și câteva poezii, cu care Iulian a făcut senzație ultima oară la Festivalul de Literatură „Discuția Secretă”. De aceea va aduce cu el și broșura festivalului, pe care s-au printat câteva dintre poeziile sale. De asemenea, întâlnirea va avea parte și de o altfel de poezie: în imagini. Va fi un slideshow tematic denumit „n-ai de cer” și se vor proiecta două filmulețe realizate de Iulian (cu ajutorul Kinema Ikon la montaj și cu fundalul muzical oferit de Rodion G.A. și Topographer), „Wireless” și „Stop”.

  Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.