sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iubirea unui cuplu, pusă la test în cinematograful Arta

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 2:00 PM | Cultură | Film

  0

  Selecționat la festivaluri de film precum Locarno, Varșovia și Sao Paolo, filmul „Goliath” ajunge weekendul acesta, vineri seara, la ora 20, la Cinema Arta! Biletele pot fi achiziționate intrare, înainte de începerea filmului, cu 10 lei (preț întreg), 5 lei (preț redus pentru studenți și pensionari) și 2,5 lei (preț redus pentru elevi, cu carnetele vizate la zi).

  Al doilea lungmetraj al regizorului elvețian Dominik Locher aduce împreună două realități complementare: burta unei femei însărcinate, care crește simultan cu mușchii în dezvoltare ai unui bărbat timp de nouă luni.

  „M-am gândit mult timp la tema masculinității și la dorința de a fi mai puternici decât suntem. Ceea ce m-a interesat a fost să urmăresc ce se întâmplă atunci când nu mai există comunicare, cum ne poate afecta furia atunci când nu putem vorbi despre sentimentele noastre”, spune Locher despre Goliath.

  Sinopsis:

  Iubirea dintre David şi Jessy este pusă la încercare când Jessy află că a rămas însărcinată. Gândul de a deveni tată îl înspâimântă pe David. Mai târziu, când sunt atacaţi într-un tren şi David nu poate să-şi apere iubita, fricile lui David se confirmă. Într-un moment de disperare, începe să-şi injecteze hormoni. Pe măsură ce David devine agresiv, se transformă într-un pericol pentru prietena sa şi copilul lor încă nenăscut.

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.