miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ITM cercetează iar Parchetul anchetează moartea muncitorului care a căzut de pe schela din incinta fostei fabrici de bere

  de Special Arad | 18 septembrie 2014, 11:52 AM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Inspectoratul Teritorial de Muncă și Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-au sesizat privitor la moartea prin cădere de la 14 metri a muncitorului de 58 de ani care luni după-masa lucra pe o schelă în incinta fostei Fabrici de bere „Golden Brau.” Astfel Biroul de presă al ITM Arad informează, printr-un comunicat, că „În data de 15.09.2014, în jurul orei 16,00, a avut loc un accident de muncă mortal la SC LEE’ S INTERNATIONAL SRL, în incinta fostei fabrici de bere Brau Union.

  Accidentul s-a soldat cu căderea de la înălţimea de 14 m a victimei HANGA IOSIF, angajat la societatea mai sus menţionată . Evenimentul s-a produs în timpul asamblării unor utilaje necesare operaţiunii de decojire a seminţelor de floarea-soarelui la noua locaţie a societăţii.
  La ora actuală, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad face cercetări în vederea elucidării împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a cauzelor care l-au determinat, a măsurilor de securitate şi sănătate în muncă care nu au fost luate sau respectate şi a persoanelor care se fac vinovate de aceasta.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.