ISU Arad și-a desemnat Pompierul și Salvatorul anului 2018

  de - | 18 ianuarie 2019, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Plutonier adjunct șef Onaca Dan și plutonier major Câlb Cătălin

  Dan Onaca este pompier de peste 25 de ani, 25 de ani doar la intervenție, sute de incendii, inundații, zeci de vieți salvate.
  Acum este șef GIS (Gardă Intervenție și Stingere) în cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și în anul 2018 a condus cele mai grele intervenții ale inspectoratului, toate încheiate cu succes.

  Salvatorul Anului 2018

  Cătălin Câlb este pompier din pasiune. Pasionat de meserie, nu a stat niciodată pe gânduri când a fost nevoie de el la intervenție. Asa a făcut și la intervenția din vara anului 2018 când a venit cu autospeciala de lucru și salvare la înălțimi la incendiu. Calm și cu mult curaj a analizat rapid situația și a luat cea mai bună decizie, reușind sa evacueze în condiții de siguranță două femei în vârstă de la etajul 4, dintr-un apartament inundat de fum.

  sursă: ISU Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.