marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  ISU Arad are adjunct, după ce funcția a fost ocupată doar prin împuternicire timp de șase ani

  de Ioana Costaș | 27 septembrie 2023, 7:37 PM | Știri Arad

  1

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad are adjunct, acesta promovând concursul pentru ocuparea acestui post cu nota 8,35. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre locotenentul colonel Renich Valentin care vine de pe funcția de comandat al Secției de Pompieri Bârzava. Ofițerul a avut un contracandidat, care, de asemenea, a obținut notă de promovare. Însă nota – 8,11 – a fost mai mică decât cea a lui Renich. Concursul a constat în evaluarea dosarelor de recrutare și într-o probă interviu care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Rezultatele concursului au fost afișate marți, 26 septembrie.

  Nota obținută la concurs s-a calculat prin însumarea punctajului obținut la proba de evaluare a dosarelor de recrutare și a punctajului rezultat prin ponderea cu 70 la sută a notei la proba interviu.

  Din anul 2017, funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a fost ocupată doar prin împuterniciri. Ultimul ofițer împuternicit în această funcție a fost Daniel Solomon, la începutul anului trecut.

  Citește și: Avansări în grad și porți deschise la ISU Arad de Ziua Pompierilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.