sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Avansări în grad și porți deschise la ISU Arad de Ziua Pompierilor

  de Ioana Costaș | 13 septembrie 2023, 1:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  A fost forfotă  mare astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad de Ziua Pompierilor. Dimineața a început cu avansări în grad, iar apoi a continuat cu vizitele a sute de copii, cărora le-a fost prezentată tehnica de intervenție a pompierilor.

  Șase pompieri au fost avansați în grad astăzi, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor. Cei șase ofițeri și subofițeri s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, fiind înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. Astfel, Tiberiu Ciacâru și Laurențiu Demeter au fost avansați din gradul de căpitan la cel de maior, Radu Stancioni și Traian Hanț au fost avansați din gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant șef, Laviniu Stănilă a fost avansat din gradul de plutonier major în cel de plutonier adjutant, iar Ioan Vențel a fost avansat din gradul de sergent major la cel de plutonier.

  isu copii 1

  isu copii 2

   

  Citește și: Porți deschise la ISU Arad, în 13 septembrie, de Ziua Pompierilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.