IȘJ Arad, despre îmbunătățirile aduse aplicației de învățare online SIIIR

  de Special Arad | 29 aprilie 2020, 1:15 PM | Educaţie

  0

  ISJ Arad dorește să fie alături de fiecare elev și cadru didactic pentru o educație de calitate. Astfel, instituția realizează colaborări cu autoritățile publice locale și județene în vederea asigurării echipamentelor informatice și a conectării la internet pentru actorii actului educațional.

  „Din dorinta de a veni în ajutorul elevilor și cadrelor didactice, până în 4 mai 2020, cu sprijinul neprecupețit al directorilor unităților de învățământ, vom avea o situație clară a elevilor și a cadrelor didactice care nu beneficiază de acces Ia internet şi/sau de dispositive necesare pentru desfăşurarea procesului de predare-învăţare în sistem on-Line (desktop, Iaptop, tabletă,telefon intelligent. Profităm de implementarea, de către MEC, a noilor funcţionalităţi în aplicaţia SIIIR”, a declarat inspectorul general Marius Gondor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.