miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  IȘJ Arad: 345 cadre didactice se vor putea prezenta la ședințele de repartizare pentru ocuparea posturilor vacante pe perioadă nedeterminată

  de Special Arad | 27 iulie 2022, 4:11 PM | Educaţie

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad informează că astăzi, 27 iulie 2022 s-au afișat rezultatele finale, în urma contestațiilor, ale Concursului național pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022.

  În urma recorectării celor 127 de lucrări contestate, 74 de candidați au obținut note mai mari, 50 de candidați au obținut note mai mici, iar pentru 3 candidați situația nu s-a modificat, ei obținând aceeași notă.

  Recorectarea lucrărilor a modificat și numărul notelor peste 5 (nota minimă pentru obținerea unui post de suplinitor în învățământul preuniversitar), respectiv peste 7 (nota minimă pentru obținerea unui post titularizabil în învățământul preuniversitar), deoarece 10 note au crescut peste pragul de 5, 11 note au crescut peste pragul de 7, respectiv 3 note au scăzut sub 5 și o notă sub 7.

  Statistica finală a sesiunii 2022 a Concursului național pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar este următoarea : 106 note sub pragul minim de 5, 196 note aflate în intervalul 5-7, respectiv 345 de note peste 7.

  Candidații care au obținut note peste 7 pot participa la ședințele de repartizare din 29 iulie și 1 august pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a unui post vacant din învățământul preuniversitar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.