miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Doi profesori arădeni au reușit să ia 10 curat la examenul de Definitivat

  de Special Arad | 27 iulie 2022, 4:19 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  1

  Profesorii Paul Răzvan Țapoș și Ciprian Alexandru Iliuță (foto: glsa.ro / Facebook)

  Azi, 27.07.2022, au fost afișate rezultatele înainte de contestații la Examenul național de definitivare în învățământ, sesiunea 2022. Procentul de promovabilitate la nivelul județului Arad este de 65,55%, asemănător cu cel de anul trecut.

  Doi candidați au obținut media 10, la disciplinele Geografie și Matematică. Este vorba de Ciprian Alexandru Iliuță, profesor de geografie la Școala Gimnazială din Zăbrani și Școala Gimnazială „Pavel Covaci” din Macea și Paul Răzvan Țapoș, profesor de matematică la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad.

  Profesorul Ciprian Alexandru Iliuță este absolvent al Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” (promoția 2018) și olimpic național, avându-l ca mentor pe prof. Marius Țiu, iar Paul Răzvan Țapoș este chiar absolvent al Colegiului în care predă în prezent, „Moise Nicoară”, unde l-a avut ca mentor pe prof. Mircea Potocean. Amândoi au terminat studiile universitare la Cluj-Napoca.

  Rezultatele finale ale examenului de definitivare, de după contestații, se afișează în data de 04.08.2022, la centrul de examen Liceul Național de Informatică Arad și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.