luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Își trăiește ultimele clipe… Nici organele nu îi pot fi prelevate

  de Special Arad | 27 august 2015, 12:27 PM | Naţional

  0

  Tânărul de 29 de ani care a fost bătut crunt de patru indivizi, în Complexul Studențesc din Timișoara își trăiește ultimele momente pe patul de spital, la Sectia ATI a Spitalului Județean, unde este ținut în viață doar de aparate.

  Inima lui încă bate, astfel că medicii de la Terapie Intensiva spun că doar un miracol l-ar mai putea salva, scrie Opinia Timișoarei.

  „Cât timp inima lui bate, nu îl vom deconecta de la aparate. Dar se stinge…”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Ovidiu Bedreag, șeful Secției ATI de la Spitalul Județean Timișoara.

  Prelevarea de organe, care să dea o șansă altor oameni suferinzi, nu va mai fi posibilă. „Chiar dacă familia va dori prelevarea de organe, aceasta nu va mai fi posibila pentru că organele sunt afectate. Deja are insuficiență renala, insuficiență hepatică. Nu se mai poate face nimic în această privință”, a mai spus Bedreag.

  În noaptea de duminică spre luni, 4 tineri l-au snopit în bătaie pe bărbatul de 29 de ani, la ieșirea dintr-un local aflat pe Aleea Studenților din Complexul Studențesc, scrie Opinia Timișoarei.

  Cei patru indivizi au fost arestați preventiv, în acest caz, pentru 30 de zile, și sunt cercetați, deocamdată, pentru vătămare corporală. Încadrarea juridică a faptelor se va schimba dacă victima va deceda.

  suspecti-complex-1

  FOTO: PRESSALRT – Ei sunt cei patru care l-au snopit în bătaie pe acel tânăr de 29 de ani în Timișoara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.