miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Isac, titular în victoria României împotriva Suediei, la tineret!

  de Lucian Dănilă | 8 octombrie 2021, 9:12 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Florin Bratu, selecționerul naționalei de tineret, a anunțat că una dintre condițiile sale este ca jucătorii selecționați să joace la echipele lor de club. Este o condiție care l-a îndepărtat din lot, cel puțin pe moment, pe Radu Drăgușin, fotbalistul care a jucat alături de Cristiano Ronaldo la Juventus, iar acum își așteaptă debutul pentru Sampdoria, grupare la care a fost împrumutat.

  Isac și Miculescu, jucătorii echipei UTA, se încadrează în această cerință a selecționerului. Damian Isac a reușit o a doua repriză excelentă cu CFR Cluj, după care a urmat un meci mai slab cu Dinamo. Parcursul lui David Miculescu a fost invers, după un meci șters contra campioanei CFR, Miculescu a fost extraordinar în Ștefan cel Mare și a înscris „dubla” prin care UTA a smuls un rezultat de egalitate nesperat, dat fiind că a evoluat jumătate de meci în inferioritate numerică.

  isac 1

  Dintre cei doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”, Isac a fost ales în primul unsprezece de Florin Bratu împotriva selecționatei similare a Suediei, fiind folosit în centrul liniei mediane. Isac a reușit un joc bun, a închis bine culoarele în zona mediană, dar a participat și la construcție cu un joc de pase simplu. Damian Isac a fost înlocuit în minutul 60 de jucătorul Universității Cluj, Dican.

  România a învins cu 1-0, grație golului marcat în minutul 20 de jucătorul grupării CS Universitatea Craiova, Câmpanu. Miculescu nu a fost folosit, el urmând a juca probabil în următoarea confruntare.

  Următorul meci al selecționatei de tineret a României în cantonamentul de la Marbella va fi cel împotriva Mexicului. Partida cu mexicanii va avea loc sâmbătă seara de la ora 21.45.

  Interesant este că fotbalistul Universității Craiova, Markovic, titular la ultimul meci oficial al echipei naționale mari, acel 0-0 din Macedonia de Nord, a fost rezervă la tineret în meciul de aseară.

  România: M. Popa – Georgescu, Racovițan, Farcaș, Ispas – Șerban (Dragoș Albu), Isac (Dican) – Cîmpanu (Ișfan), Corbu (Sefer), Baiaram (Petrila) – Ianis Stoica (Markovic).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.