vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ÎPS Teodosie, osanale pentru Putin: „M-am minunat câte jertfe au făcut Putin și Medvedev, și noi îi judecăm ca pe niște răufăcatori”

  de - | 9 februarie 2022, 8:13 AM | Naţional

  2

  Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, cunoscut pentru opiniile sale controversate, îi ia apărarea de această dată liderului rus, Vladimir Putin. Acesta a declarat la un post de radio că Putin nu e atât de negru cum îl prezintă toată lumea în această perioadă pentru că este cel mai mare ctitor de biserici de la muntele Atos şi Ierusalim. ÎPS Teodosie spune că Putin a făcut mai multe jertfe şi nu trebuie judecat ca un răufăcător, potrivit Digi24.ro.

  „ Și de ce sa n-o spun, domnul Putin care este atât de vehiculat in zilele acestea și văzut atât de negru, nu e negru asa cum îl prezintă toată lumea. Am spus și o spun, fără frică, este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte și la Ierusalim și în țara sa, și Putin și Medvedev sunt ctitori și am fost pe urmele lor în excursie și m-am minunat câte jertfe au facut și noi îi judecăm ca pe niște răufăcatori.”, a spus IPS Teodosie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E nu mai spune?! …POPO.
   Prostia și fudulia, nu este ceva ce se limitează doar la politicieni. Bașca și popii au dat-o pe latura asta, mai ales când nu-și mai găsesc locul în propria piele. Așa și ăsta. Acum o să le aducem osanale dictatorilor, doar fiindcă, din furătăciunile adunate, așa de ochii lumii, ridică biserici. Și acum ar trebui să-l și primim cu Pită și Sare pe KGB-istul de Putin, că ne amenință cu război.
   Huoooooooooooooooooo Nesimțitule!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.