marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Au promovat examenele. IPJ Arad are șefi de servicii la „Investigații Criminale” și „Criminalistic”: Cătălin Olariu și Claudiu Ciochină

  de Ioana Costaș | 14 septembrie 2023, 3:13 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  IPJ Arad are șefi la Serviciul de Investigații Criminale și la Serviciul Criminalistic, după ce ofițerii (n.r. Adrian Șimon și Cristian Țole) care ocupau cele două funcții s-au pensionat la sfârșitul anului trecut.

  Cele două posturi erau ocupate prin împuternicire după pensionarea foștilor șefi, iar în 12 și 13 septembrie au avut loc concursurile pentru ocuparea celor două funcții.

  La concurs s-au înscris cei doi ofițeri care au fost împuterniciți pe funcții. Este vorba despre comisarul șef Cătălin Olariu – Serviciul de Investigații Criminale – și comisarul șef Claudiu Ciochină – Serviciul Criminalistic. Ambii ofițeri au obținut note peste 8.50.

  Concursurile au constat în interviuri structurate pe subiecte profesionale și s-au desfășurat la sediul IPJ Arad.  Evaluarea probei de concurs s-a făcut cu note de la 1 la 10, nota minimă de promovare fiind 7.

  Citește și: IPJ Arad a scos la concurs posturile vacante de șef Serviciu Investigații Criminale și Criminalistic. Și nu numai pe acestea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.