miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  IPJ Arad a scos la concurs posturile vacante de șef Serviciu Investigații Criminale și Criminalistic. Și nu numai pe acestea

  de Ioana Costaș | 18 august 2023, 9:09 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad (IPJ) Arad a scos la concurs mai multe posturi vacante de șef serviciu și șef birou. Este vorba, printre altele de șef Serviciu Investigații Criminale, Criminalistic, șef birou la Biroul de Ordine Publică, Biroul Rutier. De asemenea, au mai fost scoase la concurs și câteva dintre funcțiile de șef la secțiile de poliții rurale.

  Mai exact, în 5 septembrie va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de șef birou la Biroul de Ordine Publică la Poliția Municipiului Arad, în 8 septembrie va fi organizat concursul pentru ocuparea funcției de șef birou I la Biroul Rutier la Poliția Municipiului Arad.

  Următorul concurs va avea loc în 12 septembrie – pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul de Investigații Criminale, urmat de concursul pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul Criminalistic în 13 septembrie. Următoarele concursuri vor avea loc în 19 și 21 septembrie fiind vizate funcțiile de șef Secție Rurală I la Secția 1 Poliție Rurală la Poliția Municipiului Arad, șef Secție Poliție Rurală Rurală III la Secția 9 Poliție Rurală Sebiș și șef Secția Rurală III la Secția 10 Poliție Rurală Gurahonț.

  Fiecare concurs constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Nota minimă de promovare este 7. Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10. Toate concursurile încep de la ora 13:00 și vor avea loc la sediul IPJ Arad.

  În prezent, funcțiile de șef serviciu Investigații Criminale și Criminalistic sunt ocupate prin împuternicire.

  Citește și: Funcția de adjunct a IPJ Arad rămâne vacantă. Singurul candidat înscris pentru ocuparea funcției a căzut proba interviului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.