duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  IPJ Arad caută șefi de post pentru Macea, Ususău și Șagu

  de Ioana Costaș | 20 noiembrie 2023, 3:33 PM | Știri Arad

  2

  IPJ Arad a scos la concurs trei funcții de conducere vacante de șef de post I la Posturile de Poliție Macea, Ususău și Șagu, din sursă internă. Anunțurile au fost postate pe site-ul IPJ Arad – arpolitiaromana.ro, secțiunea cariere – posturi scoase la concurs. Concursurile vor avea loc în 12, 13 și 14 decembrie, primul post scos la concurs fiind cel de la Ususău, al doilea cel de la Șagu și ultimul cel de la Macea.

  Pentru a fi declarat „admis”, candidații trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”. Aprecierea rezultatelor finale ale probei se face cu note de la 1 la 10 (1 punct se acordă din oficiu). Proba interviu va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  În luna noiembrie, IPJ Arad a organizat două concursuri pentru ocuparea a două posturi de șef post I la Posturile de Poliție Apateu și Zărand din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș, candidații obținând nota 8,73 (pentru Postul de Poliție Apateu) și 7, 13 (pentru Postul de Poliție Zărand).

   

  Citește și: IPJ Arad a scos la concurs posturile vacante de șef Serviciu Investigații Criminale și Criminalistic. Și nu numai pe acestea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.