sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  IPJ Arad îl cercetează disciplinar pe comisarul șef Cezar Șerbănică în condițiile în care ofițerul susține că nu și-a bătut soția și că el a fost victima

  de Special Arad | 13 septembrie 2023, 11:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad reacționează în urma articolului Special Arad despre presupusa bătaie dintre doi polițiști arădeni, soț și soție, ambii aflați în funcția de comisar șef. Sau… reacționează la declarațiile făcute pe Special Arad de comisarul șef Cezar Șerbănică, cel care a subliniat că nu și-a bătut soția, ci el a fost bătut de fratele acesteia. Dar, subliniem, IPJ Arad reacționează. 

  IPJ Arad a început cercetarea disciplinară

  Scandalul, normal, a ajuns și în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Arad (dar și a IGPR) care a emis un comunicat pe temă, prin care anunță că a dispus cercetarea disciplinară a polițistului.

  „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la incidentul din seara de 11 septembrie a.c., Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Arad este abilitat să comunice următoarele:

  În urma verificărilor efectuate de Compartimentul Control Intern, dispuse de conducerea I.P.J. Arad, a fost declanșată cercetarea disciplinară a polițistului implicat, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 360/2002, privind Statutul polițistului precum și a H.G. nr. 991/2005, privind Codul de Etică și Deontologie al Polițistului, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile care se impun.

  Inspectoratul de Poliţie Județean Arad se delimitează categoric de astfel de comportamente, fiecare abatere urmând a fi analizată și sancționată în conformitate cu prevederile legii”, tranmsite IPJ Arad.

  Citește și:

  • Tabacovici a luat „foc” aseară. Un comisar șef din IPJ Arad, fost adjunct al inspectoratului, și-ar fi bătut soția, tot polițist și, la fel, comisar șef · Special Arad

  • Comisarul șef Cezar Șerbănică neagă că și-ar fi lovit soția: „Eu am fost amenințat, atacat și bătut în casa mea. Publicați mesajele primite!” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.