IPhone 13 Pro Max cu baterie mai mare ar putea rivaliza cu Galaxy S21 Ultra

  de Special Arad | 23 mai 2021, 10:07 PM | IT

  0

  (foto: iFIXIT)

  După lansarea modelului Apple iPhone 12 Pro Max fanii Apple și utilizatorii acestuia au fost încântați de ce au primit, dar au avut o cerință. O baterie mai mare pe viitorul model. Noile informații din domeniu sugerează că iPhone 13 Pro Max va avea atât o baterie mai mare, cât și o rată de reîmprospătare de 120Hz – aceasta din urmă oferind o derulare mai lină a cadrelor de pe ecran și jocuri mai fluide.

  Cu modul de actualizare 120Hz activat, bateria se consumă mult mai repede. Și, dacă combinați o rată de reîmprospătare de 120Hz cu 5G (gândiți-vă la jocuri), aceasta consumă mai mult din baterie decât înrețelele 4G. Modelul Apple iPhone 12 Pro Max are o rată de actualizare de 60Hz.

  Bateria actuală din modelul Apple iPhone 12 Pro Max este de 3.687mAh, în schimb bateria din rivalul său de pe piață Samsung Galaxy S21 Ultra este de 5.000mAh. Diferența este foarte mare la acest nivel conform Forbes. Nu trebuie să uităm că Galaxy S21 Ultra are un ecran cu rata de actualizare de 129Hz.

  Un iPhone 13 Pro Max cu o baterie mai mare ar un concurent și mai puternic pentru Galaxy S22 Ultra sau pentru actualul Samsung Galaxy S21 Ultra și bateria sa uriașă de 5.000mAh, care oferă o durată lungă de viață a bateriei chiar cu modul de afișare 120Hz activat și în 5G.

  Sigur că Apple oferă software șidiferite tehnologii pentru creșterea performanțelor bateriilor sale și nu ne îndoim că are ceva pregătit și pentru iPhone 13 Pro Max. Acest model, dar și celelalte din seria Apple iPhone 13 pot utiliza modemul Snapdragon X60 5G al Qualcomm, cu un design mai eficient din punct de vedere al consumului de energie, prelungind și durata de viață a bateriei. Potrivit informațiilor din domeniu, o baterie mai mare pe iPhone 13 Pro Max înseamnă automat și o creștere a greutății. Actualul iPhone 12 Pro Max are 228 de grame (Galaxy S21 Ultra are 227 grame), asta înseamnă că viitorul smartphone Apple va atârna mai greu în buzunar.

  Modemul X60 al iPhone 13 ar putea, de asemenea, să „adune simultan date 5G atât din benzile mmWave, cât și din benzile sub-6GHz, pentru a realiza o combinație optimă de acoperire a rețelei de mare viteză cu latență redusă”, potrivit MacRumors. Ar fi un plus benefic pentru noua seria Apple iPhone 13.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.