miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Popa, în comă la secția ATI a Spitalului Județean Arad! A suferit un stop cardiorespirator

  de Lucian Dănilă | 9 iunie 2020, 9:37 PM | Sport | Topic special

  1

  Clipe extrem de grele prin care trece fostul antrenor al echipei UTA, Ionuț Popa. Problemele lui „Nea Popică” sunt cunoscute de mai bine de un an, acesta având tumori la nivelul capului.

  În ultimele luni, apropiații familiei acestuia spuneau că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

  În această seară, Ionuț Popa a suferit un stop cardiorespirator. A fost transporat de urgență la secția UPU unde a fost resuscitat și apoi transferat pe secția ATI.

  Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, ne spune o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad.

  Primele probleme de sănătate ale lui Ionuț Popa (67 de ani) au apărut în luna ianuarie a anului 2019, când era antrenor al echipei UTA. A fost văzut de mai mulți medici de la Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași, dar starea sa nu s-a ameliorat.

  Sănătate și putere, „nea Popică”!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.