sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „Nu sunt deloc mulțumit de așa ceva”

  de Lucian Dănilă | 18 februarie 2022, 8:25 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea, antrenorul echipei UTA, s-a arătat foarte nemulțumit de rezultatul pe care echipa pe care o antrenează l-a obținut pe terenul celor de la FC U Craiova.

  „Un punct câștigat in extremis. Nu sunt deloc mulțumit de așa ceva. Au fost și alte situații independente de voința noastră, când Craiova a marcat. Mingea a fost lentă, nu a existat lovire.

  UTA este privată a doua oară consecutiv de punct sau momente care s-ar fi putut transforma în puncte. Această teamă de reușită pe care a înregistrat-o echipa în trecut, și pe care am rezolvat-o un pic, pare că a revenit din nou.

  Echipa a jucat împotriva unui adversar foarte bine pregătit din punct de vedere fizic. Un meci și tactic și frumos, în care, undeva, s-a terminat corect la egalitate, dar în care putea câștiga oricare dintre echipe.

  Sunt lucruri pe care le înregistram și nu luăm măsuri. Nu suntem genul de club care să țipe pentru aceste lucruri, dar bunul simț și istoria acestui club ne obligă să le spunem”, a declarat Ionuț Badea, la finalul partidei cu FC U Craiova, la finalul declarației el făcând referire la arbitraj.

  În urma acestui rezultat, U Craiova 1948 a urcat pe locul 12, cu 27 de puncte, în timp ce UTA Arad a urcat pe locul 9, cu 34 de puncte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.