Ionuț Badea: „Ne-am adaptat foarte bine la ceea ce ne-a oferit adversarul”

  de Lucian Dănilă | 11 March 2022, 8:46 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea se află la cea de-a patra victorie obținută pe banca echipei UTA, toate fiind obținute pe teren propriu. Este a treia victorie consecutivă cu cel puțin două goluri marcate de arădeni, chiar dacă două dintre ele au fost obținute în fața aceluiași adversar, unul foarte modest, Academica Clinceni.

  Dar astfel de meciuri, cu echipe modeste, trebuie câștigate, iar UTA și-a îndeplinit acest obiectiv.

  „Era important pentru noi să pregătim foarte bine acest joc, s-a întâmplat acest lucru, în ideea în care poate am ucis din start ambițiile lor, deși poate nu ar fi bine să folosesc acest cuvânt în vremurile în care trăim.

  Am reușit să-i anihilăm din start, ceea ce ne-a făcut jocul mai ușor. Am avut și eficiență, mă bucur că, din 5 meciuri jucate acasă, am putut să oferim publicului arădean 4 victorii și un egal.

  Era important să avem continuitate. Ne-am adaptat foarte bine la ceea ce ne-a oferit adversarul, am riscat mai mult, știam că nu există atât de multă calitate încât să putem fi surprinși în vâltoarea jocului.

  Am riscat cu bună știință și ne-a ieșit. Am debutat cu dreptul și sunt mulțumit”, a spus Ionuț Badea la finalul partidei UTA – Clinceni, scor 3-0.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.