luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „Am intrat greu în meci, apoi nu am mai avut situațiile pe care ni le doream”

  de Lucian Dănilă | 18 martie 2022, 8:28 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea a părut a fi abătut după înfrângerea echipei UTA pe terenul formației FC Botoșani, a doua înfrângere a tehnicianului Bătrânei Doamne de când a preluat echipa după plecarea lui Gyuszi Balint.

  Cu Badea pe bancă, UTA a pierdut doar în fața Chindiei, dar atunci a fost un joc controlat în majoritatea timpului de arădeni. În această seară, Bătrâna Doamnă a găsit greu culoarele spre poarta lui Pap și a fost dominată mai ales în zona mediană, jocul arădenilor fiind unul greoi și de multe ori previzibil, un joc lipsit de viteză.

  „Din păcate, am intrat mai greu în meci, după care am deprins și noi. Nu e rezultatul pe care ni-l doream. După pauză am încercat mai mult, dar nu am avut situațiile pe care le doream.

  E un proces. Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate. Nu fac nuntă după victorii și nici înmormântare după înfrângeri. E un proces la care ne-am angrenat cu toţii. O să fie două săptămâni de pregătire. Sunt puncte pe care trebuie să le luăm”, a declarat Ionuț Badea, la finalul jocului cu FC Botoșani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.