Update Ionel Blidar, patron al Real Investments și soț al Erikăi Vanda, managerul „British Language Centre” al UVVG Arad, a încetat din viață

  de Andreea Daniela B. | 11 octombrie 2021, 11:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  În această dimineață, familia omului de afaceri Ionel Blidar a fost „lovită” de o veste foarte rea. Ioan Blidar a încetat din viața la vârsta de doar 50 de ani. Acesta era soțul doamnei Erika Vanda Blidar, director la departamentul „British Language Centre” al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și cumnat al omului de afaceri George Medințu.

  Din nefericire, decesul a avut loc din cauza unui atac cerebral, pe care omul de afaceri l-a suferit la doar 50 de ani.

  Îți mulțumesc că ai fost cel mai bun frate din lume, nu te voi uita niciodată, ești si vei rămâne în inima mea toata viața!! te iubesc acolo unde ești!”, a postat pe pagina sa de Facebook, sora sa Ardenita Medințu.

  UPDATE

  Familia a anunțat locul și orele ceremoniilor de înmormântare:
  „Cu adâncă durere în suflet, familia îndurerată anunță încetarea din viață a celui care a fost soț, fiu, frate, unchi, cumnat și prieten, Blidar Ionel Sorel.
  Trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Funerară Kuki, Str. Cocorilor nr. 6, Arad, începand de mâine,12 Octombrie 2021, de la ora 18.00.
  Înmormântarea va avea loc joi, 14 Octombrie 2021.
  Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! 🖤
  Dumnezeu să il odihnească în pace! 🕯
  Familia Blidar și Medințu”

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.