luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ion Ulici: „RAR este prezent la Salonul Auto din Bucureşti!”

  de - | 8 octombrie 2021, 2:42 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierul judeţean PNL şi directorul adjunct al Registrului Auto Român, Ioan Ulici, a participat ieri la deschiderea Salonului Auto din Bucureşti. RAR are un stand propriu unde este expus cel mai modern laborator mobil pentru controale tehnice în trafic.

  „Echipa Registrului Auto Român a fost prezentă la deschiderea Salonului Auto din Bucureşti, ediţia 2021. În cadrul acestui eveniment avem amenajat un stand unde vizitatorii pot vedea cel mai modern laborator mobil pentru controale tehnice în trafic. Acesta este echipat cu tehnică de ultimă generaţie care permite inspectorilor RAR să acceseze în timp real datele vehiculului controlat, iar informațiile despre rezultatele controlului sunt transmise în timp real, inclusiv anularea ITP în cadrul acțiunilor de CTT,  în toate bazele de date RAR și către instituțiile abilitate. De asemenea, salutăm prezenţa domnului ministru interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, care a vizitat şi standul Registrului Auto Român. Muncim în permanenţă în cadrul instituţiei pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în trafic”, a declarat Ion Ulici, directorul adjunct al RAR

  Salonul Auto din Bucureşti poate fi vizitat din data de 7 octombrie până în 17 octombrie la Romexpo în pavilionul B2 şi zona exterioară aferentă.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  a

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.