Iohannis face un apel la unitate după atacul de la Strasbourg împotriva Guvernului Dăncilă

  de Special Arad | 3 octombrie 2018, 8:16 AM | Politikos

  0

  La o zi după ce Guvernul Dăncilă şi PSD au fost ţinta unor critici fără precedent din partea prim-vicepreşedntelui CE Frans Timmermans, preşedintele Klaus Iohannis face un apel la unitate, tocmai în perspectiva preluării şefiei CE de către România, informează Realitatea.net.

  „În aceste timpuri în care tendinţele de dezbinare devin puternice, noi trebuie să rămânem uniţi. România şi Germania împărtăşesc o viziune comună cu privire la proiectul european, întărită de spiritul profund proeuropean al societăţilor noastre. Ne aflăm la câteva luni de prima preşedinţie UE şi vă asigur de angajamentul ferm pentru consolidare, pentru Europa, deşi se prefigurează multe provocări, suntem hotărâţi să le facem faţă şi să contribuim cu soluţii eficiente pe scena internaţională”, a afirmat Klaus Iohannis, la discursul ţinut cu ocazia Zilei Germaniei, care se sărbătoreşte pe 3 octombrie.

  „Ne bucurăm să putem conta pe sprijinul Germaniei, un reper al construcţiei europene, un partener care ne-a susţinut constant eforturile de integrare, iar preşedinţia română a UE va contribui la o strânsă colaborare cu Germania”, a mai declarat şeful statului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.