Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a depus jurământul. Iohannis: „Un modus vivendi care ne dă speranțe că lucrurile vor merge și mai bine”

  de - | 21 aprilie 2021, 7:26 PM | Politikos | Topic special

  2

  (foto: Presidency.ro)

  Ioana Mihăilă, desemnată de USR-PLUS la conducerea Ministerului Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu, a depus jurământul miercuri seară, scrie HotNews.

  „Mă bucur că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă speranțe că lucrurile vor merge și mai bine”, a spus Iohannis la ceremonia de învestire, el cerând Guvernului să o sprijine pe Mihăilă.

  Ceremonia de învestire are loc la Palatul Cotroceni, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mihăilă în funcția de ministru al Sănătății.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.