duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ioan Ulici: „Cu ajutorul Consiliului Județean Arad se va moderniza și drumul care leagă Lipova de Neudorf”

  de - | 21 septembrie 2021, 8:26 AM | Comunicate contra cost

  0

  În ultimii ani Consiliul Județean Arad a demarat o serie de proiecte de modernizare a drumurilor din județ. Un alt proiect care va oferi o serie de avantaje locuitorilor din zonă este drumul Lipova – Neudorf.

  „Continuăm proiectul de modernizare a rețelei de drumuri județene, cu semnarea altor contracte privind întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI). Unul dintre aceste proiecte vizează DJ 682 Lipova – Neudorf (5,7 km). Pentru comunitățile locale drumul Lipova – Neudorf – Zăbrani este o alternativă la DN 7 și creează o legătură în plus cu municipiul Arad și cu județul Timiș, prin Alioș”, spune consilierul județean Ioan Ulici.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.