sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ioan Ovidiu Sabău: „Trebuia să facem mai mult ca să putem câștiga”

  de Lucian Dănilă | 30 martie 2024, 8:59 PM | Sport

  0

  Antrenorul formației Universitatea Cluj, fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabău, crede că elevii săi trebuiau să facă mai mult pentru a putea avea pretenții să câștige jocul cu UTA.

  Universitatea și UTA au încheiat la egalitate, scor 0-0, o remiză care le menține pe cele două echipe pe primele două poziții din play-out după două etape.

  „Nu vreau să zic prea multe. Apreciez munca jucătorilor, e un punct muncit și meritat. Am fost destul de bine organizați defensiv. Am pregătit meciul să fim mult mai atenți pe faza defensivă.

  A trebuit să găsim la acest joc un echilibru, dar, totuși, trebuia să le punem mai multe probleme. Trebuia să facem mai mult ca să putem câștiga. N-am reușit, am fost blocați”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

  În prezent, U Cluj se află pe primul loc în play-out-ul SuperLigii, cu 25 de puncte, în timp ce UTA Arad ocupă poziția a doua, cu 24 de puncte.

  clasament po 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.