duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ioan Găman: „Încă trei străzi din pământ au fost asfaltate!”

  de - | 19 mai 2021, 4:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  Proiectul demarat de către Primăria Municipiului Arad prin care ultimele străzi din pământ ale municipiului urmează să fie asfaltate se apropie de final. Din cele 55 de străzi din pământ, 32 au fost finalizate, ultimele reabilitate sunt străzile Castanilor, Ialomiţei şi Izlazului.

  „Un proiect început de administraţia Falcă şi continuat de către actuala administrație este pe cale să fie finalizat. Zilele acestea, străzi care nu au mai văzut asfaltul până în prezent au fost finalizate şi dotate cu toate utilităţile necesare. Confortul cetăţenilor este una dintre principalele preocupări ale administraţiei liberale. Odată ajuns la capăt acest proiect, Aradul va fi printre primele oraşe din România care va avea toate străzile asfaltate. Cartierul Aradul Nou este asfaltat aproape în totalitate, urmând ca în perioada următoare să se intervină pe strada Gladiolelor şi pe strada Sever Secula”, a declarat consilierul local PNL Ioan Găman.

  Termenul de finalizare al proiectului de asfaltare al celor 55 de străzi este anul 2022. Valoarea totală a proiectului se ridică la 20 de milioane de lei, bani din bugetul local.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.