duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ioan Cristina a cerut ministrului Sănătăţii o poziţie oficială cu privire la lipsa personalului medical din punctele de trecere a frontierei

  de - | 17 februarie 2021, 1:24 PM | Comunicate contra cost

  0

  Senatorul liberal arădean Ioan Cristina a cerut astăzi ministrului Sănătăţii o poziţie oficială cu privire la lipsa personalului medical din punctele de trecere a frontierei.

  „Lipsa personalului medical angrenat în operațiunile de triaj epidemiologic din punctele de trecerea frontierei de pe raza județului Arad m-a determinat să solicit ministrului Sănătății o poziție oficială în rezolvarea acestui aspect. Astfel, am adresat astăzi o întrebare domnului ministru Vlad Voiculescu prin care am solicitat urgentarea angajării de cadre sanitare medii pentru asigurarea triajului epidemiologic din punctele de trecere a frontierei”, susţine senatorul PNL Ioan Cristina.

  Odată cu reluarea cursurilor numărul medicilor şi a asistenţilor medicali care asigurau triajul epidemiologic s-a înjumătăţit, având în vedere că aceştia au revenit la posturile destinate asistenţei medicale în unităţile de învăţământ. Astfel, aproximativ 40 de cadre medicale s-au întors la şcolile unde îşi desfăşurau iniţial activitatea.

  „O variantă pentru ieşirea din această situaţie o reprezintă angajarea fără concurs de cadre medicale medii”, a precizat senatorul arădean.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.