Invitație la o triplă lansare de carte

  de - | 9 aprilie 2019, 12:36 PM | Contributors

  0

  Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18, vă așteptăm la o prezentare inedită: 3 cărți, 5 autori, membri ai grupului literar „Tu – carte deschisă”, membri ai Ligii Scriitorilor din România, iubitori și valorificatori ai artei.

  Cinci autori ar fi putut colabora pentru scrierea unui volum de nuvele, dacă nu ar fi încercat mai mult de atât: asamblarea acestor texte într-un roman colectiv. Poate că nici asta n-ar fi fost atât de greu dacă echipa ar fi fost una mai omogenă și nu un amestec de personalități cum nu se poate mai diferite.

  Acest roman este experimentul unui grup literar care dorește să alăture simbiotic cinci autori cu sisteme de valori subliniate în cele 5 capitole, ca etape ale vieții unui singur personaj comun.
  Firul epic este unul continuu în cele cinci capitole ale romanului, însă stilul de scris diferă precum etapele vieții omului.

  Reușesc autorii să se integreze armonios într-un întreg? E o întrebare care rămâne valabilă și în societate. Putem să ne integrăm între oameni și să integrăm oameni care nu ne împărtășesc viziunile?

  Experiența cititorului va fi una inedită.Trei cărți deosebite, cărți lansate la Bookfest Timișoara, în 5 aprilie 2019: carte de poezie, roman colectiv și carte de bucate (cu umor).

  Prezintă doamna Brandusa Armanca și domnul profesor Constantin Dehelean.

  Autori: Cristian Mladin, Ardelean Ioan Alexandru, Marius Socaci, Ileana Corina Ciuras, Teodora L. Ianto.

  Cristian Mladin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.