Invitat special din Franța, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 6 iulie 2022, 4:20 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Marcel Cristian Voia, profesor la Facultatea de Drept, Economie și Gestiune din cadrul Universității din Orleans a susținut la UAV workshop-ul „Introducere în sfera monedelor virtuale”. Este cel de al treilea workshop organizat de UAV și  susținut de Ministerul Educației în care studenții au avut șansa de a întâlni personalități marcante din diverse domenii. 

  „Lumea economică este în permanentă schimbare. Mediul academic trebuie să fie mereu conectat la aceste schimbări, să cunoască evoluțiile sistemelor financiare, să ofere studenților informațiile corecte de care au nevoie pentru a răspunde cu succes provocărilor piețelor de capital. Profesorul Voina a prezentat unul din cele mai arzătoare subiecte ale momentului și sunt convinsă că pentru toți cei prezenți, participarea la eveniment a fost un câștig” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  „Profesorul Voina este un cunoscut specialist în domeniul științelor economice, un fin analist al piețelor financiare, un cercetător al  fenomenului global al monedelor virtuale. Workshop-ul a stârnit mult interes din partea  mediului academic și al studenților și sunt convins că a depășit așteptările participanților” a declarat prorectorul UAV. Teodor Cilan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.