Investițiile majore în zona Curtici susțin dezvoltarea locală

  de - | 8 iunie 2021, 1:20 PM | Comunicate contra cost

  0

  Programul de reabilitare a drumurilor județene susține dezvoltarea economică în jurul unor poli economici locali. Un foarte bun exemplu este zona Curtici, unde sunt în desfășurare investiții majore în rețeaua drumurilor județene.

  După semnarea contractului pentru drumul județean Sânmartin-Socodor, putem spune că se lucrează pe întregul traseu 32,5 km, Curtici-Sânmartin-Socodor-Nădab. Se creează astfel o legătură rutieră bună între Curtici și Chișineu Criș, două orașe în ascensiune care sunt factori de creștere pentru toate localitățile din jur. Această investiție ne permite să scoatem o parte a traficului greu din Chișineu Criș pentru confortul locuitorilor și să scurtăm drumul pe relația Arad – vama Vărșand, un avantaj pentru transportatori. În plus, se lucrează la centura de ocolire a orașului Curtici. Prin astfel de investiții, susținem economia locală și crearea de noi locuri de muncă, dar lucrăm și la îmbunătățirea condițiilor de viață, pentru că reducerea traficului în interiorul localităților înseamnă mai puțină poluare și mai multă siguranță în trafic”, a declarat Florin Tripon, consilier județean PNL.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.