Investiţii pentru modernizarea staţiilor de tramvai

  de - | 15 iunie 2021, 12:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  Staţiile de tramvai şi autobuz din Arad sunt amenajate pe timp de noapte.

  Administraţia PNL lucrează pentru un sistem de transport modern. Avem în vedere proiecte mari, realizate atât din fonduri europene cât şi prin efortul administraţiei locale, cum ar fi achiziţia de tramvaie moderne sau traseul UTA – Aradul Nou, cu traversare peste Mureş pe strada Şaguna. În acelaşi timp, avem constant lucrări de modernizare a staţiilor funcţionale acum. În ultima perioadă, s-a lucrat pe timp de noapte la vopsirea balustradelor în staţiile de tramvai şi autobuz din oraş, pentru a nu crea un disconfort arădenilor pe parcursul zilei. De altfel, în timpul administraţiei Falcă, Primăria a câştigat un proiect european pentru modernizarea staţiilor de tramvai şi autobuz şi un sistem modern de e-ticketing pentru digitalizarea accesului şi monitorizării. În curând va fi implementat acest proiect, care va însemna un pas înainte pentru modernizarea sistemului de transport în comun, pentru confortul arădenilor”, a declarat consilierul municipal Florin Mariş.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.